ALTIJD IN INNOVATIE

Revestech is het merk waarmee de Nietos groep van Miguel Martínez Ramírez op de toekomst inzet. Onze fi losofi e, hoofdzakelijk gebaseerd op  bedrijfsinnovatie, heeft ons er sinds 1945 toe gebracht om de studie en de productie van plastic materialen voor de diverse professionele sectoren  te ontwikkelen, het jaar waarin de groep zijn carrière als producent begon van kunststof textiel in Alicante.

WIJ ZIJN FABRIKANTEN

Tijdens onze uitgebreide traject zijn we in staat geweest om genoeg ervaring te verwerven om fabricant van revolutionaire constructieve systemen van vandaag te worden. Met ons merk, Revestech, zijn we erin geslaagd om onszelf te positioneren als een vertrouwde partner van architecten, monteurs,
bouwers en installateurs bij het oplossen van de verschillende problemen van waterdichtheid, desolidarizatie, akoestiek en drainage en hen te voorzien van een set van comfortabele en eff ectieve oplossingen. Systemen goedgekeurd door:
CSTB AIMPLAS AITEX TCNA IAPMO

VERNIEUWENDE SYSTEMEN

Onze systemen bezetten een totaal nieuwe plaats in de markt. De vezelige sluier van onze folies verzekert voor een goede grip van de keramiek met cement lijm, waardoor de professionals geen extra hechtingslaag dienen te voorzien tijdens de installatie en zodoende maakt het hun taak zo eenvoudig als een simpele tegelwerk.

STRATEGISCHE EN INTERNATIONALE ALLIANTIES

Productie allianties zijn één van de pijlers van onze Business. Er zijn vele merken met nationale en internationale erkende prestige die op ons vertrouwen om hun waterdichtingsfolies te vervaardigen, zodat de innovatie van onze oplossingen vele delen van de wereld bereikt.

INZETTEN OP KWALITEIT

Onze waterdichtingsfolies hebben de CE-markering die de naleving van de verplichte wetgeving met betrekking tot essentiële eisen garandeert. Al onze systemen zijn onderworpen aan een traceerbaarheid die ons in staat stelt elk product te identifi ceren en te registreren van de fabricage tot het einde van de marketing keten. Om dit te realiseren voeren we in het laboratorium de nodige tests uit om al onze producten te certifi ceren.

CONSTANT ONDERZOEK

Onze zorg voor het herbedenken van ruimtes is onze drijfveer in het onderzoeken naar nieuwe oplossingen die de mogelijkheden van de architectonische projecten kunnen vermenigvuldigen. Onze afdeling onderzoek en ontwikkeling onderzoekt en test nieuwe projecten in ons laboratorium voordat ze het licht zien. Op dezelfde manier hebben we een overeenkomst van institutionele samenwerking met het departement chemie van de UA (Universiteit van Alicante) voor het gezamenlijk uit voeren van tests met betrekking tot onze producten.